Bestuur en commissies

Het bestuur

Het bestuur bestaat uit zes leden:

Ineke Duitscher – Hummel Voorzitter voorzitter@runnersclub.nl
Adriaan Meesters Secretaris secretaris@runnersclub.nl
Jacqueline van Zweeden Penningmeester penningmeester@runnersclub.nl
Roel Mols Ledenadministratie ledenadministratie@runnersclub.nl
Judith Haarman Bestuurslid algemeen info@runnersclub.nl
Nanette Mostert PR en Communicatie PR@runnersclub.nl

Runnerscommissie

De runnerscommissie verzorgt de trainingen op locatie. Deze trainingen (loop op locatie) vinden drie keer per jaar plaats en zijn bedoeld voor alle trainingsgroepen (alleen voor leden). Leden moeten zich voor deze trainingen vooraf opgeven (via e-mail of een inschrijfformulier in het clubhuis). De training op locatie is altijd op zaterdagochtend en vervangt de reguliere training. Na afloop is er gezamenlijk koffie met wat lekkers. Heb je een suggestie voor een leuke locatie, mail het de runnerscommissie op runnerscommissie@runnersclub.nl
De runnerscommissie bestaat uit: Paulien Herremans, Carolien Rijnbeek, Dicky van Vliet, Marieke de Vries en Cas van Zweeden.

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert en coördineert de speciale (niet zijnde loop-)activiteiten van de club met als doel de onderlinge band tussen leden te versterken. Denk aan de nieuwjaarsreceptie, de jaarlijkse barbecue en het hardloopweekend.
De activiteitencommissie bestaat uit: Patrick Diependaal, Michel Goedhart, Bianca Schuddebeurs, Annemieke van den Hoed en Marian Seetz, te bereiken op actcom@runnersclub.nl

PR-commissie

De PR-commissie houdt zich bezig met de interne en externe communicatie van de club. De belangrijkste communicatiemiddelen zijn de website en het Erseeweetje. Daarnaast zorgt de PR-commissie geregeld voor nieuws in de (lokale) media, promotionele activiteiten en overige PR. Kijk hier voor het overzicht communicatiemiddelen van de club.
De PR-commissie bestaat uit: Gerard van Leeuwen (webmaster), Nanette Mostert en Betty Dolfing.
Heb je uitslagen of ander nieuws dat betrekking heeft op Runnersclub Woerden, mail dan naar PR@runnersclub.nl