Corona update

We mogen weer!! Nou ja… met wat aanpassingen dan, maar officieel mogen we vanaf 11 mei weer met een groepje buiten trainen. Als we maar 1,5 meter afstand houden.

RCW trainingen 3.0

De trainers en het bestuur zijn druk bezig om te bekijken hoe de trainingen kunnen worden gerealiseerd. Starten vanuit het clubhuis zal lastig worden en als de groepen groter worden dan 10 personen wordt het ook moeilijk om de 1,5 meter te kunnen handhaven. Er zijn dus nogal wat regeltjes waar we goed over moeten nadenken voordat we kunnen starten. Onze streefdatum is dat we vanaf woensdag 3 juni de trainingen 3.0 kunnen gaan aanbieden. Hoe dat er precies uit gaat zien kan je hier lezen.

Zelf trainen

Tot aan die tijd kun je natuurlijk wel zelf (blijven) lopen. Heb je gezien hoeveel leuke en grappige figuren er al zijn gelopen met onze ‘Loop je kunstwerk’ actie? Je hebt nog tot 3 juni de tijd om jouw creativiteit te laten zien. Kijk hier hoe het ook alweer moet of als je de leuke inzendingen wilt bekijken.

Interval puzzeltraining

Wil je eens iets anders doen dan je standaard duurloopje? De trainers Dik en Rita hebben een interval puzzeltraining door Woerden voor je gemaakt. In de ca. 7,5 km route krijg je 10 interval opdrachten. Bij elk punt staat er een loopopdracht en een verwijzing naar een letter die je daar kunt vinden. De 10 letters vormen 2 woorden. Wie lost de puzzel op? Heb je geen zin in puzzelen, dan is de training ook zonder de letteropdracht goed om te doen.
Klik hier voor de hele uitleg en route.

Houd nog even vol, we zien elkaar weer snel!

De trainers en het bestuur.