Plogging

Plogging op 20 maart

We roepen alle RCW’ers op om met eigen vuilniszak en handschoenen op pad te gaan en te ploggen op zaterdag 20 maart 2021 tijdens de Nationale schoonmaakdag. Ga alleen of nog leuker; neem contact op met een mede RCW’er en ga samen. Volgens de huidige coronamaatregelen mag je met twee mensen op pad. Helaas kunnen we niet met zijn allen ploggen. Om het clubgevoel vast te houden, vragen we je een foto van jouw plogging te delen via pr@runnersclub.nl, facebook of instagram. Hopelijk kunnen we zaterdag 18 september 2021 tijdens de World clean up day deze training weer met elkaar doen. Voor nu: ga de uitdaging aan! Afgelopen september waren we met 40 ploggers!! Laten we dit evenaren.

Meld je aan bij actcom@runnersclub.nl. Dit  kan tot 19 maart. Onder de deelnemers verloten wij een een paar leuke prijsjes. In de nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte van het aantal deelnemers. Zet hem op, verzamel zoveel mogelijk afval. Voor deze keer graag afvoeren in je eigen kliko.

Succes namens de Activiteitencommissie

P.S.

Wist je dat Ploggen een combinatie is van joggen en het Zweedse woord ‘plocka’, wat ‘verzamelen’ betekent. Je gaat daarbij dus joggen terwijl je onderweg allerlei afval opruimt en meeneemt.

Wist je dat

Een bananenschil na ruim 1 jaar pas verteert in de natuur. Stalen blikje 50 jaar, aluminium blikje breekt niet af, sigarettenpeuk 2-12 jaar, en kauwgom 20 jaar.

Supporter van Schoon

www.supportervanschoon.nl